Loading...
Kontakt 2017-12-21T15:06:58+00:00

Kontakt os for at høre mere

Vi har vores base i Esbjerg – lige i centrum for den danske maritime branche, offshorebranche og vindmøllebranche. Men vi arbejder ikke bare lokalt, vi arbejder også nationalt og internationalt. Kort sagt, er vi klar til at løse både små og store opgaver for alle størrelser af virksomheder overalt i verden. Og vi arbejder 24/7 365 dage om året, hvis opgaven kræver det.

Vi har en bred erfaring

Hos KN Montage har vi mange års erfaring indenfor branchen. Vores medarbejdere kender det maritime område, offshoresektoren og vindmøllesektoren indgående og ved derfor, hvad der kræves for at løse opgaven.

Hvis du vil høre, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at løse en opgave, er du velkommen til at kontakte os. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud på din næste opgave.

Manpower assistance og maritime services

Hos KN Montage har vi speciale inden for en lang række af maritime services. Her har vi en lang erfaring, der betyder, at vi kan løse opgaven korrekt, aflevere den i høj kvalitet og til tiden og stadig have fokus på sikkerheden hele vejen igennem.

Har du behov for en ekstra medarbejder i en kortere eller længere periode, kan vi tilbyde manpower assistance. Det betyder, at du får en erfaren medarbejder, der er klar til at rykke ud for at løse den specifikke opgave i præcist den tid, det tager. Det er nemt og ganske uforpligtende. Og vores priser er meget rimelige. Du er altid velkommen til at få et uforpligtende tilbud, så du selv kan vurdere det.

Ring eller skriv

Vil du høre mere om, hvad vi kan tilbyde netop din virksomhed inden for manpower assistance eller maritime services, er du velkommen til at kontakte os. Du kan ringe eller sende en mail. Eller du kan udfylde kontaktformularen her på siden, så vender vi hurtigt tilbage. Vi ved, at det meget tit skal gå meget stærkt, så derfor vender vi hurtigt tilbage på alle henvendelser.

Hvem er KN Montage?

KN Montage har mange års erfaring inden for det maritime.

Services

Vi tilbyder et bredt udvalg af forskellige slags services.