Loading...
Hvem er vi 2017-11-28T22:49:01+00:00

Hvem er KN Montage?

KN Montage blev etableret i 2013 af Kasper Nim. Vi er altså en ret ung virksomhed, men på samme tid er vi også en ganske erfaren virksomhed. Det skyldes vores erfarne og dygtige medarbejdere, der tilsammen kan byde på årelang erfaring inden for den maritime branche, offshorebranchen og vindmøllebranchen. De ved alle, hvad det handler om i branchen. Og de er klar til at levere den bedste service og arbejde af høj kvalitet – og altid med fokus på sikkerheden.

Vi befinder os i centrum for branchen

Med vores beliggenhed i Esbjerg befinder vi os lige i centrum for den maritime branche, offshorebranchen og vindmøllebranchen. Det er her, hovedparten af de danske aktiviteter i de brancher finder sted.

Det betyder også, at vi dagligt færdes i miljøet. Vi ved derfor, hvad der rører sig i branchen. Og vi ved, at det er en branche, der aldrig sover. Er der et problem, der skal løses, skal man være klar til at rykke ud 24/7 året rundt. Og det er vi.

Det er vores branche – og vi kender alt til den

Vores medarbejdere ved alt om, at det ofte skal gå stærkt, når et akut problem skal løses. Skibet skal afsted til tiden og uden forsinkelser. Udstyret til platformen skal være klar til aftalt tid, så produktionen ikke skal stå stille. Og vindmølledelene skal være klar til afsejling efter planen. Vi kender altså alt til de stressede situationer, hvor arbejdet skal laves i en fart, men stadig uden at gå på kompromis med hverken sikkerhed eller kvalitet.

Vi arbejder for både små og store virksomheder inden for den maritime branche, offshorebranchen og vindmøllebranchen. Vi arbejder ikke bare lokalt i Esbjerg, men også i resten af Danmark og overalt i verden, hvor der er brug for dygtige og kvalificerede medarbejdere i en kortere eller længere periode.

Vil du høre mere om, hvem vi er, og hvad vi kan tilbyde netop din virksomhed, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud på din næste opgave.

Vi ved hvor vigtig sikkerhed er, derfor har vi altid sikkerheden i fokus når vi udfører vores arbejde for vores kunder.

Certificeringer

Vi har alle de nødvendige certifikater som er påkrævede for at arbejde inden for offshore og vind- industribranchen.

 • OPITO Further Offshore Emergency Training (FOET)

 • Basic H2S Gas Course (DEA Approved)

 • GWO First Aid

 • GWO Working at Heights

 • GWO Fire Awareness

 • GWO Sea Survival

 • GWO Manual Handling

 • GWO Manual Handling

 • Gaffeltruck certifikatkursus B

 • BANKSMAND / SLINGER

 • Offshore Fire Team Member

Har du en certificering i tankerne som er et krav for et stykke arbejde du ønsker udført, men ikke er vist på den ovenstående liste, så send os venligst en mail med dine krav ift. certificeringer.